Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   IT partneri

  Lokalni IT partneri sa snažnom podrškom

  597665621-490x280

  Akvizicijom kompanija APC (sada APC by Schneider Electric) i Uniflair, Schneider Electric je postao lider na tržištu uređaja i sistema besprekidnog napajanja i preciznog hlađenja. APC by Schneider Electric proizvode nudimo preko ovlašćenih Distributera, i tako zahvaljujući njima stvaramo široku mrežu Reseller kompanija. Svima pružamo adekvatnu podršku kako bi oni svojim lokalnim magacinima sa APC proizvodima bili blizu Vas i uslužili Vas na još efikasniji način.

  Na tržištu Srbije i Crne Gore mrežu Reseller kompanija snabdevaju 4 naša IT Distributera, nudeći monofazne UPS uređaje i prenaponske zaštite, za zaštitu Vaših uređaja u domaćinstvima i kancelarijama.

  IT distributeri:
  Ingram Micro - http://www.rrc.rs/
  Kim Tec – http://www.kimtec.rs/
  Sion Net - http://www.sionnet.rs/
  Partner Care – http://www.partnercare.rs/

  Sistemi besprekidnog napajanja su osnova pouzdanosti svakog Data Centra i svakog uređaja kome je neophodno da struja koju dobija bude kvalitetna i bez izobličenja. Takve sisteme počevši od izbora rešenja, projektovanja, pa do isporuke opreme i održavanja u garantnom i vangarantnom roku nude naši IT Sistem Integratori na tržištima Srbije i Crne Gore. To su kompanije koje su tehnički, kadrovski i u svakoj drugoj meri opremljene i kvalifikovane od strane Schneider Electric-a da Vam pomognu u odabiru najpovoljnijeg rešenja za Vaš Data Centar ili zaštitu opreme.

  IT sistem Integratori :
  Enel PS - http://www.enelps.com/
  Konvereks - http://www.konvereks.rs/

  Velika novina u proizvodnom programu naše kompanije su sistemi preciznog hlađenja i duplih podova, prevashodno namenjeni Data Centrima ali i poslovnim objektima. Svaki Data Centar veoma zavisi od preciznog hlađenja kako bi vrlo osetljiva i skupa oprema bila iskorišćena na najefikasniji način. Sisteme Uniflair preciznog hlađenja i duplih podova u Srbiji i Crnoj Gori nudimo preko 2 kompanije koje su Uniflair partneri, tehnički i kadrovski spremne i kvalifikovane da Vam pomognu pri rešavanju problema hlađenja. Ove kompanije već imaju dugu referenc listu instaliranih rešenja, od Data Centara do klijenata u industriji i poslovnim objektima.

  Uniflair partneri:
  Enel PS - http://www.enelps.com/
  Clima Control - Milutina Milankovića 50, +381 11 30 18 407

  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.