Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   EFIKASNOST u pustinji

   Biti jedan od najefikasnijih i najodrživijih Hilton hotela predstavlja smelu ideju. Uz Schneider EcoStruxure™ Building, tržni centar Hilton Garden Inn Dubai u Emiratima postiže do 44% povećanja energetske EFIKASNOSTI bez žrtvovanja udobnosti gostiju.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   Luksuz i EFIKASNOST hotela

   Smanjenje potrošnje energije uz zadovoljavanje rastućih zahteva za hotele u Kini je smela ambicija. Marriott omogućava da luksuz i EFIKASNOST rade zajedno uz Schneider EcoStruxure™ Building pružajući gostima iskustvo svetske klase dok se postiže ušteda energije od 10% do 15%.

   Pogledajte odmah
  • Aerial view of a smart city at night, smart buildings.

   Efikasne i povezane zgrade

   Sa sve većom gradskom populacijom i sve većom potrošnjom električne energije, potražnja za inovacijama u zgradama je veća nego ikad do sada. Pogledajte našu interaktivnu priču o tome kako je kompanija Schneider Electric upotrebila prodorne tehnologije kako bi kreirala zgrade budućnosti.

  • Default Alternative Text

   Sistemi pametnih zgrada

   Pametne zgrade su stigle. Otkrijte EcoStruxure Building i najnovije inovacije u pametnim zgradama i sistemima upravljanja koje čine vaše zgrade, bez obzira na njihovu veličinu, energetski efikasnijim, održivijim i prijatnijim za život.

   Pogledajte velike zgradePogledajte male i srednje zgrade

   EcoStruxure™ Building

   Od projektovanja, preko integracije do puštanja u upotrebu, EcoStruxure™ Building donosi prvoklasnu inženjersku efikasnost u vašu zgradu. U kombinaciji sa našim servisima za energetske performanse, mi vam omogućavamo doživotnu efikasnost vaše zgrade čime se obezbeđuje produktivnost i udobnost za stanare.
   Podrazumevani alternativni tekst
   • Digitalizovana distribucija električne energije za digitalni svet

    U današnjem digitalnom svetu distribucija električne energije u zgradama prolazi kroz fundamentalne i nepovratne promene.

    Saznajte više
    Default Alternative Text
   • Strategija pametne gradnje Novi Verdantix izveštaj

    Novi Verdantix izveštaj pozicionira EcoStruxure™ kao okosnicu strategije pametne gradnje koja koristi internet stvari (IoT) kako bi popločala put ka poboljšanju iskustva gradnje sa smanjenim troškovima i povećanom efikasnošću.

    Preuzmite sada
    Default Alternative Text
   • Najvažnijih 5 predviđanja za IoT, od senzora do osećaja za posao

    Pročitajte neprocenjiva mišljenja stručnjaka za poslovanje iz celog sveta. Pristupite ovom ekskluzivnom izveštaju kako biste videli kako će budućnost IoT uticati na vaše poslovanje.

    Preuzmite izveštaj
    Podrazumevani alternativni tekst
    • Podrazumevani alternativni tekst
     Sistemi u zgradama Pametne zgrade su stigle. Otkrijte najnovije inovacije u pametnim zgradama i sistemima upravljanja koje čine vaše zgrade, bez obzira na njihovu veličinu, energetski efikasnijim, održivijim i prijatnijim za život. > Saznajte više
    • Podrazumevani alternativni tekst
     Hoteli Inovativna rešenja za smanjenje troškova i postizanje održive vrednosti u svim aspektima poslovanja hotela, od konferencijskih sala do gostinjskih soba sa inovacijama na svakom nivou. Saznajte kako
    • Podrazumevani alternativni tekst
     Zdravstvo Od hitne službe do upravne zgrade, obezbedite bezbednost, pouzdanost, udobnost i poboljšajte finansijsko zdravlje vaše bolnice. Postignite više sa inovativnošću na svakom nivou. Pročitajte više
    • Podrazumevani alternativni tekst
     Prirodne nauke Farmaceutska industrija i biotehnološke kompanije širom sveta koriste EcoStruxure Building kako bi ispunile regulatorne zahteve, smanjile troškove i poslovale održivo. Saznajte odmah
    • Podrazumevani alternativni tekst
     Bankarstvo i finansije Bankarske i finansijske institucije širom sveta koriste pogodnosti koje donosi EcoStruxure Building kako bi postigle održivi rast, upravljale operativnim rizicima i uspešno izvršile svoju digitalnu transformaciju. Pročitajte više
    • Podrazumevani alternativni tekst
     IoT za zgrade Inovativna rešenja stvaraju okruženje koje obezbeđuje da se stanari osećaju prijatno, bezbedno i povezano. > Saznajte kako

    Odbrana sistema za upravljanje zgradama od sajber napada

    Sada kada pretnja od sajber napada vreba sa svih strana, moramo da obratimo više pažnje na integritet sistema za upravljanje zgradama (BMS). Ova publikacija opisuje postojeće pretnje i preporučuje pristupe za uvođenje metodologije „Defense in Depth“ specifične za BMS.
    Preuzmite publikaciju

    Držite korak sa evolucijom pametnih zgrada

    Napredak tehnologije i širenje povezanih uređaja i senzora pokreću novu eru pametnih zgrada i upravljanja takvim zgradama.
    Preuzmite infografiku

    IoT i održiva preduzeća

    Mogućnost povezivanja na IoT pokreće operativne podatke kako bi se donosile odluke zasnovane na činjenicama, optimizovale performanse i finansijski kvantifikovali napori za postizanje održivosti za bolji krajnji rezultat.

    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.