Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   Pouzdani podaci za DIGITALIZOVANE živote

   Isporuka bezbednih usluga u oblaku iz jednog od data centara sa najvećom gustinom u svetu predstavlja smelu ambiciju. Uz Schneider EcoStruxure™ IT, data centar Alcalá kompanije Telefónica može da garantuje pouzdanost usluga, uz održavanje koraka sa sve DIGITALNIJIM životima klijenata i obradu od zapanjujućih 14 kW po rafu.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   POVEZANOST bez obzira na vremenske uslove

   Održavanje POVEZANOSTI 4.000 učenika s edukacijom svetske klase, bez obzira na vremenske uslove, predstavlja smelu ambiciju. Uz Schneider EcoStruxure™ IT, školski okrug Bainbridge Island obezbeđuje povezanost u školama tako da učenici ostaju da uče u školi, bez obzira na vremenske uslove.

   Pogledajte video
  • Default Alternative Text

   Balansiranje rizika modernizacije data centra

   Modernizacija data centra nije lak posao. Uspešna modernizacija zahteva odgovarajuću kombinaciju sajtova u oblaku, kolokaciji i u prostorijama, a izbori koje pravite mogu da imaju dalekosežan uticaj na performanse poslovanja.

   Pristupite izveštaju
  • Default Alternative Text

   Vaša sledeća velika ideja

   Zamislite ovo: Javi vam se odlična ideja i iznenada se proširi na globalni nivo.
   Da li je vaš data centar spreman za sledeću veliku ideju?

   Pogledajte video

   EcoStruxure™ IT

   U povezanom svetu, zaštita kritičnih informacija i podataka važnija je nego ikad do sada. Obezbedite da fizička infrastruktura vašeg data centra može brzo da se prilagodi kako bi podržala obe buduće potražnje izazvane internetom stvari i rastom – i cloud i edge – bez dovođenja dostupnosti ili operativne efikasnosti u pitanje.
   Podrazumevani alternativni tekst

   Otkrijte EcoStruxure za data centre

   Saznajte kako pretvaranjem podataka sa povezanih uređaja u upotrebljive informacije data centar može da bude otporniji, efikasniji i snažniji. Pristupite vebinaru

   Činjenice o EcoStruxure za data centre

   • 30% Povećanje iskorišćenosti infrastrukture
   • 30% Smanjenje lažnih uzbuna
   • 60% Brža primena
   Podrazumevani alternativni tekst
   • Data centri i mrežni sistemi

    Mi smo vodeći dobavljač rešenja fizičke infrastrukture za celokupne data centre tokom čitavog životnog veka.

    Pročitajte više
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Podrazumevani alternativni tekst
    Dobavljači cloud i drugih usluga Kako raste razmera i brzina digitalizacije, tako naša rešenja pomažu dobavljačima usluga clouda, telekomunikacija i kolokacija da zagaze samouvereno u budućnost. Saznajte više
   • Blagajnica u filijali banke
    Bankarstvo i finansije Mi pomažemo bankarskom i finansijskom sektoru da ostvari održivi rast, upravlja operativnim rizicima i uspešno realizuje svoju digitalnu transformaciju. Saznajte više

   Priča našeg klijenta – EcoStruxure™ IT

   • Animal Logic

    Zakoračite iza kulisa da biste otkrili kako naš brzo primenjeni, unapred napravljeni centar podataka pomaže studiju za animaciju i vizuelne efekte koji je radio na filmovima LEGO, Matriks i Veliki Getsbi.

   • Javne škole na ostrvu Bejnbridž

    EcoStruxure™ IT garantuje stalnu edukaciju u odličnom okruženju za učenje. Nema prekida u nastavi zahvaljujući vidljivosti cele mreže u realnom vremenu.

   • Telefónica

    Uz EcoStruxure™ IT, data centar Alcalá kompanije Telefónica obrađuje zapanjujućih 14 kW po rafu, uz garantovanje pouzdanosti usluga. Saznajte kako je Telefónica povećala kapacitet i poboljšala isplativost.

   • Internap

    Pružalac usluga kolokacije, Internap, diktira tempo kombinovanjem naših modularnih i proširivih proizvoda, za pouzdan rast edge računarskih okruženja pomoću namenskog rešenja za infrastrukturu data centra.

   • Innovation Summit svetska turneja

    Otkrijte naše Innovation Summit događaje i naučite kako da budete uspešni u veoma dinamičnom svetu. Pridružite nam se na sledećem Innovation Summit događaju u Parizu 5. i 6. aprila i otkrijte kako napajamo digitalnu ekonomiju.

    Pridružite se digitalnoj revoluciji!
    Default Alternative Text
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.