Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   Mi pokrećemo INOVACIJU

   A to činimo na svakom nivou pomoću koncepta EcoStruxure™. Otkrijte kako Schneider Electric ostvaruje smele ideje uz INOVATIVNI portfolio povezanih proizvoda sa omogućenim Internetom stvari (Internet of Things; IoT), edge kontrolu i aplikacije, analitiku i usluge.

   Pogledajte odmah Uspeh klijenta
  • Default Alternative Text

   2020: Cilj POTPUNOG UKLANJANJA OTPADA

   POTPUNO UKLANJANJE OTPADA u proizvodnim postrojenjima do 2020. predstavlja smelu ideju. Uz Schneider EcoStruxure™, Whirlpool Corporation koristi podatke i podršku stručnjaka sa ciljem podsticanja i ostvarivanja strategije održivosti.

   Pogledajte video
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit svetska turneja

   Smele ideje i inovacije neophodne su u digitalnoj ekonomiji radi održavanja konkurentnosti. Glavni cilj Innovation Summit događaja kompanije Schneider Electric je stvaranje lidera za ovo doba.

   Pročitajte više

   EcoStruxure™: IoT bazirana arhitektura i platforma

   EcoStruxure je intuitivna, otvorena i interoperabilna arhitektura i platforma kompanije Schneider Electric sa podrškom za IoT, namenjena domovima, zgradama, data centrima, infrastrukturi i industrijama.

   EcoStruxure pruža inovacije na svim nivoima, od povezanih proizvoda do Edge kontrole, aplikacija, analitike i usluga, u 6 domena ekspertize (energija, IT, gradnja, mašine, postrojenja i mreža), uz poboljšanu vrednost na polju bezbednosti, pouzdanosti, operativne efikasnosti, održivosti i povezivanja za naše klijente.

   Preporučene priče naših klijenata

   • ArcelorMittal

    Kompanija ArcelorMittal poboljšava kvalitet čelika istovremeno čineći proizvodnju povoljnijom po životnu sredinu i funkcioniše 24 sata 7 dana u nedelji pomoću Schneider EcoStruxure™ Plant.

   • Hilton garden Inn Dubai Mall u Emiratima

    Najveći Hilton Garden Inn izvan SAD-a je sada jedan od najefikasnijih i najodrživijih hotela kompanije Hilton.

   • SA energetska mreža

    Održavanje protoka struje za 1,5 miliona domaćinstava tokom najekstremnijih oluja predstavlja smelu ambiciju.

   • Telefónica

    Uz Schneider EcoStruxure™ IT, data centar Alcalá kompanije Telefónica obrađuje zapanjujućih 14 kW po rafu, uz garantovanje pouzdanosti usluga.

   Pogledajte | IoT: Serija „Pokretanje digitalne ekonomije“

   IoT redefiniše način interakcije između kompanija i potrošača. Svedoci smo pristupačnosti inovativnih tehnologija bez presedana, uz podizanje očekivanja klijenata i „planina“ podataka. Nema industrije na koju ovo ne utiče. Ova ekskluzivna CNBC serija, čiji je sponzor Schneider Electric, istražuje trendove i tehnologije koji su pripremili teren za prelazak na digitalnu ekonomiju.
   • Innovation Summit svetska turneja

    Otkrijte naše Innovation Summit događaje i naučite kako da budete uspešni u veoma dinamičnom svetu. Pridružite nam se na sledećem Innovation Summit događaju u Parizu 5. i 6. aprila i otkrijte kako napajamo digitalnu ekonomiju.

    Pridružite se digitalnoj revoluciji!
    Default Alternative Text

   Činjenice o EcoStruxure

   • 21.000 Integratora sistema i partnera u jednom ekosistemu
   • 1,5 miliona Sredstava kojima se upravlja
   • 40+ Komercijalizovanih digitalnih usluga
   Podrazumevani alternativni tekst

   Otkrijte EcoStruxure™

   Kao jedinstven otvoren IoT sistem koji vam omogućava da budete konkurentni u današnjem digitalnom svetu, EcoStruxure™ potpuno menja igru. Otkrijte poboljšanu vrednost korišćenja interneta stvari za bezbednost, pouzdanost, efikasnost, održivost i povezivanje u vašoj kompaniji. Preuzmite sada
   Podrazumevani alternativni tekst
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.