Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   Mi pokrećemo INOVACIJU

   A to činimo na svakom nivou pomoću koncepta EcoStruxure™. Otkrijte kako Schneider Electric ostvaruje smele ideje uz INOVATIVNI portfolio povezanih proizvoda sa omogućenim internetom stvari (IoT), edge kontrolu i aplikacije, analitiku i usluge.

   Uspeh klijenta
  • Default Alternative Text

   2020: Cilj POTPUNOG UKLANJANJA OTPADA

   POTPUNO UKLANJANJE OTPADA u proizvodnim postrojenjima do 2020. predstavlja smelu ideju. Uz Schneider EcoStruxure™, Whirlpool Corporation koristi podatke i podršku stručnjaka sa ciljem podsticanja i ostvarivanja strategije održivosti.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   2050: BUDUĆNOST bez ugljenika

   Hrliti u susret BUDUĆNOSTI bez ugljenika predstavlja smelu ambiciju. Još više kada obezbeđivanje čiste energije milionima ljudi podrazumeva nadogradnju dotrajale nacionalne električne mreže. Kompanija Enel obezbeđuje uspeh pomoću Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Pogledajte sada Otkrijte EcoStruxure

   EcoStruxure™: Inovacija na svakom nivou

   EcoStruxure je naša otvorena, interoperabilna sistemska arhitektura i platforma sa omogućenim IoT. EcoStruxure isporučuje veću vrednost zahvaljujući bezbednosti, pouzdanosti, efikasnosti, održivosti i mogućnosti povezivanja. EcoStruxure koristi najnovije inovacije u oblasti IoT, mobilnosti, opažanja, cloud tehnologije, analitike i sajber bezbednosti kako bi se isporučila inovativnost na svakom nivou. Ovo uključuje povezane proizvode, edge kontrolu i aplikacije, analitiku i servise. EcoStruxure je primenjen u preko 450.000 instalacija, uz podršku 9.000 sistem integratora, čime je povezano više milijardi uređaja.
   Podrazumevani alternativni tekst
   Podrazumevani alternativni tekst

   Otkrijte EcoStruxure™

   Kao jedinstven otvoren IoT sistem koji vam omogućava da budete konkurentni u današnjem digitalnom svetu, EcoStruxure™ potpuno menja igru. Otkrijte već danas unapređene vrednosti zasnovane na bezbednosti, pouzdanosti, efikasnosti, održivosti i mogućnosti povezivanja za vaše poslovanje. Preuzmite sada
   Podrazumevani alternativni tekst
   Kompanija Schneider Electric ispitala je više od 2.500 osoba zaduženih za donošenje odluka iz celog sveta kako bi saznala šta oni misle o uspehu, budućnosti IoT i načinu da se ostvari neposredna vrednost IoT.   • Novi svet energije u 3D+E Više elektrike


    2X
    brži rast potražnje za električnom energijom u poređenju sa potražnjom za električnom energijom do 2040. godine

    Saznajte više
    Default Alternative Text
   • Efikasne i povezane zgrade

    Potražnja za inovacijama u zgradama je veća nego ikada do sada. Kompanija Schneider Electric koristi prodorne tehnologije kako bi kreirala zgrade budućnosti.

    Pogledajte priču
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • Transformišemo industriju pomoću automatizacije

    Kompanija Schneider Electric pomaže industrijama da iskoriste pun potencijal industrijskog IoT, da unaprede produktivnost i kontrolu i da kreiraju veću vrednost.

    Pogledajte priču
    Default Alternative Text
   • Izrada nove energetske paradigme

    Način na koji proizvodimo i trošimo energiju suštinski se promenio. Saznajte kako kompanija Schneider Electric koristi nove tehnologije u cilju redefinisanja distribucije električne energije kroz ovaj interaktivni vodič.

    Otkrijte novu eru IoT
    Default Alternative Text

    Stvorite nove mogućnosti Aktivnim upravljanjem energijom

    Smanjite potrošnju energije i uticaj na životnu sredinu uz uštede u realnom vremenu i dugoročne uštede, te ostvarite konkurentsku prednost na tržištu.
    Preuzmite e-knjigu

    IoT i održiva preduzeća

    Mogućnost povezivanja na IoT pokreće operativne podatke kako bi se donosile odluke zasnovane na činjenicama, optimizovale performanse i finansijski kvantifikovali napori za postizanje održivosti za bolji krajnji rezultat.

    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.