Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   Predstavljamo vam EcoStruxure™ Power

   Rešenja povezana sa IoT, spremna da unaprede svaki aspekt vašeg sistema za distribuciju električne energije. Preuzmite potpunu kontrolu sa podacima u realnom vremenu i pametnom analitikom za prediktivno održavanje.

  • Default Alternative Text

   POUZDANOST koja spasava živote

   Izgradnja najmodernije, održive dečije bolnice predstavlja smelu ideju. Dečija bolnica Nemours obezbeđuje da generatori obnavljaju energiju koja spasava živote na 10 sekundi ili manje i da medicinski timovi imaju čistu, neprekidnu energiju za POUZDANOST uz Schneider EcoStruxure™ Power.

   Pogledajte odmah
  • Default Alternative Text

   Izrada nove energetske paradigme

   Način na koji proizvodimo i trošimo energiju suštinski se promenio. Saznajte kako kompanija Schneider Electric™ koristi nove tehnologije u cilju redefinisanja distribucije električne energije kroz ovaj interaktivni vodič.

  • Default Alternative Text

   Redefinisanje budućnosti

   Uz otvorenu integraciju, operacije i analitiku u realnom vremenu i više nivoe sajber-bezbednosti, EcoStruxure Power na najbolji način koristi nove prilike koje kreiraju inteligentni uređaji i digitalizacija, radi postizanja poboljšane pouzdanosti, bezbednosti, efikasnosti, održivosti i povezivosti.

   Pogledajte video Pogledajte e-knjigu

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power isporučuje bezbedniju, pouzdaniju i efikasniju energiju za miran um i značajne finansijske uštede. Rešenja koja funkcionišu, spremna za budućnost i sa mogućnošću upotrebe interneta stvari, skrojena su da ispune vaše specifične potrebe. Naša digitalizovana niskonaponska i srednjenaponska rešenja pokreću inovacije na svakom nivou koje omogućavaju bolje povezivanje, poslovanje u realnom vremenu i pametnu analitiku.
   Podrazumevani alternativni tekst
   • Distribucija električne energije prolazi kroz transformaciju

    Tradicionalna linearna putanja od elektrane do utikača zamenjuje se digitalizovanim IoT modelom isporuke, koji je više integrisan, povezan i dinamičan za događanja u realnom vremenu.

   • Digitalizovana distribucija električne energije za digitalni svet

    U današnjem digitalnom svetu distribucija električne energije u zgradama prolazi kroz fundamentalne i nepovratne promene.

    Saznajte više
    Default Alternative Text
   • Gradimo nov svet energije

    U novom svetu energije koji pokreću 3D trendovi: dekarbonizacija, decentralizacija i digitalizacija, preduzeća moraju da uvode inovacije i da evoluiraju.

   • Tehnički vodič za srednjenaponska rešenja

    Dobijate potpunu podršku za projektovanje, montiranje, upravljanje, kontrolu i održavanje električnih mreža u skladu sa najnovijim IEC standardima za srednjenaponska i niskonaponska rešenja.

    Pročitajte više
    Default Alternative Text
    • Za inženjere konsultante i projektante sistema Unapredite efikasnost projekta i obezbedite njegovu blagovremenu realizaciju bez rizika. Sa kompanijom Schneider Electric možete da obezbedite projekte za sisteme koji su inovativni, u skladu sa standardima i spremni za budućnost distribucije električne energije zahvaljujući softverskim rešenjima za upravljanje električnom energijom. Saznajte više
    • Za proizvođače panela Obezbedite dobro vreme do finalizacije projekta i uštedite na troškovima projektovanja i puštanja u upotrebu. Obezbedite kompletna SN/NN rešenja koja su spremna za povezaniji i efikasniji svet. Saznajte više
    • Za rukovodioce komercijalnih objekata Povećajte efikasnost objekta i brže odgovorite na hitne potrebe. Digitalizovana, povezana i efikasna rešenja danas vam donose brojne prednosti, dok vas istovremeno pripremaju za sve što vam budućnost donosi. Saznajte više
    • Za rukovodioce kritičnih objekata Povećajte bezbednost pacijenata dok održavate ujednačeno vreme rada i predvidivo održavanje. Naši sistemi za distribuciju električne energije su proširivi, rastu sa vama kako biste zajedno dočekali efikasniju i povezaniju budućnost. Saznajte više

    Otkrijte skrivene performanse i uštede energije

    Potrošnja energije je najveći razlog za zabrinutost u preduzećima, a zgrade su prepoznate kao najveći potrošači električne energije. Ipak, većina vlasnika zgrada i upravnika ne uspeva da meri i upravlja električnom energijom.
    Saznajte više
    • Vaš električni sistem ima nešto da kaže Dajte mu glas pomoću platforme EcoStruxure Power. Pratite distribuciju električne energije, predviđajte potrebe, označite zabrinutosti i upravljajte imovinom na daljinu pomoću rešenja sa pametnim panelima. Pročitajte više
    • Podrazumevani alternativni tekst
     Sagledaj celu sliku. Udružite se s nama. Partnerski program kompanije Schneider Electric obezbeđuje softver, alate i obrazovne resurse koje možete da koristite kako biste pratili najnovije trendove i bili ispred konkurencije. Saznajte odmah
    • Podrazumevani alternativni tekst
     Energetski i mrežni sistemi Maksimalno povećajte vreme rada i efikasnost vaših mrežnih sistema sa inovativnim rešenjima za upravljanje električnom energijom. Saznajte odmah
    • Podrazumevani alternativni tekst
     EcoStruxure za vaše preduzeće Optimizujte potrošnju energije, održite zdravo i produktivno okruženje, osavremenite zastarele objekte i povežite se na vaša integrisana rešenja u bilo kom trenutku, sa bilo kog mesta. Saznajte više

    EcoStruxure za vaše poslovanje

    Optimizujte potrošnju električne energije, održavajte zdravo i produktivno okruženje, modernizujte zastarele objekte i povežite svoja integrisana rešenja bilo kada i bilo gde.
    Istražite odmah
    Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.