Serbia

Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

    Pouzdani podaci za DIGITALIZOVANE živote

    Isporuka bezbednih usluga u oblaku iz jednog od data centara sa najvećom gustinom u svetu predstavlja smelu ambiciju. Uz Schneider EcoStruxure™ IT, data centar Alcalá kompanije Telefónica može da garantuje pouzdanost usluga, uz održavanje koraka sa sve DIGITALNIJIM životima klijenata i obradu od zapanjujućih 14 kW po rafu.

    Otkrijte EcoStruxure
  • Digitalno putovanje kompanije Telco

    Telefónica je počela kao pružalac telefonskih usluga i proširila svoje poslovanje da bi postala kompanija za digitalne telekomunikacije. Data centar Alcalá ima mogućnost da obradi neverovatnih 14 kW po reku, zahvaljujući čemu je postao jedan od data centara sa najvećom gustinom na svetu.

Izazov

• Suočena sa sve većom potražnjom, kompanija Telefónica odlučila je da izgradi novi data centar nedaleko od Madrida u Španiji.

• Cilj: Da se poveća kapacitet, poveća fleksibilnost, uvede proširiv sistem i unapredi ekonomičnost kroz svođenje više manjih data centara širom sveta pod jedan krov.

• Data centar Telefónica u gradu Alcalá pruža hosting podataka i prostor za različite interne i eksterne korisnike

• Data centar Alcalá morao je da bude bezbedniji i snažniji kako bi zadovoljio novu potražnju u digitalnoj eri, te kako bi zadovoljio nove standarde efikasnosti i održivosti uz minimalan uticaj na životnu sredinu

MG_3331-copia-708x218

Rešenje

Efikasnost i pouzdanost sa EcoStruxure
Aplikacije, analitika i usluge: Usluge daljinskog nadzora
   Povezani proizvodi: NN razvodna kutija, rasveta u zgradi, UPS

• Telefónica poverila je kompaniji Schneider Electric zadatak da pronađe rešenja i usluge, da pomogne u obezbeđivanju rezultata koji štede energiju i da unapredi bezbednost i stabilnost njihovog data centra velikog kapaciteta

• Ova saradnja dovela je do efikasnog smanjenja potrošnje energije i emisija CO₂, kroz instalaciju niskonaponskih razvodnih kutija, zamenjivih blokova i baterija.

• Instalacija UPS-a i rešenja Andover Continuum za upravljanje zgradom omogućila je uvođenje sistema zasnovanog na distribuiranoj energiji koji upravlja i nadgleda zgradu, dok istovremeno upravlja alarmima i energetskom infrastrukturom.

• Ova rešenja omogućila su kompaniji Telefónica da nadgleda status svake komponente instalacija u realnom vremenu, čime je omogućena rana detekcija kvara i ispunjenje strogih standarda u pogledu pouzdanosti.

Rezultati

• Kao rezultat, data centar Alcalá ostvario je smanjenje troškova za energiju od 60% u poređenju sa tradicionalnim DCIM i Gold Tier IV® sertifikatima.
• Telefónica može da poveže nove servere u režimu rada, bez potrebe da ugasi sistem kako bi izvršila rekonfigurisanje ili redizajniranje sistema.
• Sve u svemu, BMS prikuplja podatke o nekih 45.000 elemenata.

Saznajte kako vaše poslovanje može da ostvari uspeh zahvaljujući Inovacijama na svakom nivou

Otkrijte više

Pogledajte još priča o uspesima naših klijenata

Pogledajte priče
Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.