Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

   Usluge za energiju i održivost

   Prvo, zamislite energetski efikasno, ekonomično i održivo preduzeće. Potom otkrijte naše usluge za povećanje efikasnosti i održivost, uključujući i upravljanje velikim količinama podataka, kako biste pretvorili svoju viziju u poslovnu realnost.

   Pročitajte belu knjigu
  • Da li ste spremni za velike količine podataka? Upravljanje energijom i održivošću na nivou kompanije

   Otkrijte kako cloud platforma na nivou kompanije može da prikupi i analizira podatke kako bi vam omogućila veću efikasnosti i manje troškove.

  Pregled slike dva para ruku koje pregledaju analizu mnoštva podataka u formi grafikona i dijagrama na papiru i tabletu, izveštavanje o održivosti.

  Izazovi

  Želite da povećate korporativnu transparentnost kako biste ispunili svoje ciljeve u pogledu korišćenja energije i održivosti. Vaši prioriteti su smanjenje operativnih troškova i povećanje pouzdanosti napajanja. Vaši resursi su ograničeni, ali su vam potrebni odgovarajući podaci kako biste razumeli vaše trenutno stanje i kako da odredite prioritete.
  Komercijalne zgrade sa mnogo prostora za povećanje energetske efikasnosti, pametne zgrade u pametnim gradovima.

  Povećajte efikasnost i profitabilnost

  Činjenice

  • Plava ikona zemlja Evropa-Afrika Cene prirodnog gasa u Evropi su porasle preko 50% za godinu dana.
  • Podrazumevani alternativni tekst 86% kompanija koristi unakrsne tabele za praćenje komunalnih podataka, ali je svega 33% zadovoljno ovim načinom praćenja. 88% ovih unakrsnih tabela sadrži greške.
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.