Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   Usluge na terenu i usluge automatizacije

   Optimizujte budžet i poslovanje zahvaljujući maksimalnom korišćenju životnog ciklusa vaše imovine. Doživite unapređenje performansi, povećanje bezbednosti i smanjenje troškova održavanja sa iskusnim pružaocem usluga na terenu i partnerom u kojeg možete da imate poverenje.

   Pogledajte video

  Schneider Electric je uvek tu za vas

  U središtu naše ponude usluga otkrićete četiri suštinska principa: podršku koja brzo reaguje, fleksibilan pristup, proaktivno vođstvo i potpunu transparentnost. Poštovanjem ovih principa uspevamo bezbedno i dosledno da obezbedimo stručnu pažnju za sve vaše sisteme, što vam omogućava da poslujete sa najboljim rezultatima.
  Podrazumevani alternativni tekst

  Usluge za svaku fazu životnog ciklusa

  Planiranje —- Instalacija — Upotreba — Optimizacija — Obnova

  Zašto sarađivati sa kompanijom Schneider Electric

  • Podrazumevani alternativni tekst

   Vaš pružalac usluga na jednom mestu

   Skrojene po meri za svaki sektor poslovanja, usluge su dostupne na globalnom nivou, kao i lokalno. Od jedne lokacije do nivoa kompanije, mi isporučujemo stručnost za celokupan životni ciklus infrastrukturne imovine.

  • Podrazumevani alternativni tekst

   Stavite troškove održavanja pod kontrolu

   Jedan plan servisiranja sa jednim odgovornim pružaocem usluga. Učinite upravljanje i budžetiranje jednostavnijim tako što ćete ostvariti kontrolisane dosledne troškove bez iznenađenja.

  Obratite se predstavniku već danas!

  Obratite se našim stručnjacima za podršku u bilo kojoj fazi vašeg projekta i zakažite uslugu koja odgovara vašim potrebama.
  Obratite nam se
  Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.