Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   Nafta i gas

   Schneider Electric sarađuje sa kompanijom Halliburton na transformisanju donošenja odluka u oblasti geoloških istraživanja i proizvodnje.

   Pročitajte čitavo obaveštenje
  • Brošure, video-snimci i studije slučaja

   Sa više od 25 godina dokazanog iskustva, mi unapređujemo poslovne rezultate, energetsku efikasnost i bezbednost kroz sveobuhvatna rešenja primenjena na nivou kompanije.

   Pročitajte brošuru
   Data Centers
  • Brošure, video-snimci i studije slučaja Rešenje za upravljanje naftovodima na nivou kompanije

   Rešenje „s kraja na kraj“ za upravljanje naftovodom i njegovo funkcionisanje

  • Brošure, video-snimci i studije slučaja Automatizacija procesa

   Rešenja za automatizaciju procesa kompanije Schneider Electric nude operativni integritet za vaše postrojenje, uvid u funkcionisanje sistema za vaše zaposlene i platformu za vaše poslovanje koja je spremna za budućnost.

   Multietnička grupa poslovnih ljudi razgovara o poslu, energetskoj efikasnosti, nafti i gasu

   Izazovi

   Očuvanje bezbednosti vaših zaposlenih i imovine u okruženju visokog rizika ima najviši prioritet. Pritisci koje donose teške odluke o CAPEX-u i OPEX-u dodatno povećavaju ovaj izazov. Ove odluke uključuju razvoj efikasne, kvalifikovane radne snage kada se iskusni radnici penzionišu, te održavanje produktivnosti uprkos promenjivim cenama i brzom razvoju tehnologije.

   Činjenice

   • Plava ikona rafinerije za naftu i gas Rešenja kompanije Schneider Electric za bezbednost i upravljanje pokreću najveću rafineriju na svetu.
   • Plava ikona nafta i gas na kopnu Kompanija Schneider Electric je uključena u više od 80% proizvodnje na kopnu i u funkcionisanje tržišta.
   • Plavi cevovod za naftu i gas Kompaniji Schneider Electric veruje 80% najvećih globalnih operatera naftovoda.
   • Plava ikona zemlja Evropa-Afrika Kompanija Schneider Electric čini više od 60% proizvodnje tečnog prirodnog gasa na svetu mogućim.
   • Plava ikona zemlja Evropa-Afrika Mi pomažemo pri rafinisanju 30% svetske sirove nafte.
   • Plava ikona kofer Upravljamo sa 80% dnevnih transakcija određivanja cena i naplate u lancu snabdevanja u Severnoj Americi.

   Zašto sarađivati sa kompanijom Schneider Electric?

   • Ikona nafta i gas Kompletna ponuda rešenja Sa više od 30 godina dokazanog iskustva, mi unapređujemo poslovne rezultate, energetsku efikasnost i bezbednost kroz sveobuhvatna rešenja primenjena na nivou kompanije.
   • Ikona proizvođač-potrošač Mi slušamo svoje klijente Udružujemo snage sa našim klijentima kako bismo pronašli prava rešenja koja donose rezultate i obezbeđuju najbolju globalnu isporuku.
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.