Dobro došli na veb lokaciju Schneider Electric

Dobro došli na našu web lokaciju.

Možete izabrati drugu državu da biste pregledali raspoložive proizvode ili posetiti našu globalnu veb lokaciju i pročitati informacije o kompaniji.

Izaberite drugu državu ili region

  • Default Alternative Text

   Pametni gradovi

   Budućnost pripada pametnim i povezanim gradovima. Naša rešenja za upravljanje energijom i infrastrukturom pomažu gradovima da već danas postanu pametniji i samoodrživiji.

   Pogledajte video Pročitajte publikaciju
  Zastoj saobraćaja na auto-putu tokom mećave na srednjem zapadu

  Izazovi

  Izazov za gradove predstavlja brz rast stanovništva, visoka očekivanja građana i neretko značajna ograničenja budžeta. Kako bi angažovali i zadržali talentovane građane, privukli nova ulaganja i otvarili nova radna mesta — gradovi moraju postati pametniji, koristeći nove tehnologije, kako bi postali efikasniji, pogodniji za život i samoodrživiji.

  Činjenice

  • Plava ikona za uzemljenje U sledećih 35 godina, 66% svetskog stanovništva živeće u gradovima.
  • Ikona plave energije Gradovi čine samo 2% kopnene površine, ali troše 75% svetskih energetskih resursa.
  • Simbol plavi partner Gradovi predstavljaju tačku spajanja 20 milijardi planiranih uređaja povezanih putem interneta stvari (IoT).
  • Plava ikona za rastući grafikon U narednih 40 godina moraćemo da obezbedimo urbane kapacitete jednake ukupnim kapacitetima iz proteklih 4.000 godina.
  • Simbol plava munja Gradovi će se u sledećih 100 godina suočavati sa sve većim brojem bezbednosnih i atmosferskih pretnji.
  • plava ikona za list U gradovima se proizvodi 80% svetske emisije ugljen-dioksida.

  Zašto sarađivati sa kompanijom Schneider Electric?

  • Ikonica pametan grad

   Mi kreiramo pametne gradove kroz saradnju

   Omogućavamo gradovima da budu efikasniji, održiviji i prijatniji za život. Ostvarite uštede do 30% u potrošnji energije zahvaljujući našim energetski efikasnim rešenjima i uslugama. Poboljšajte uslove za život sa manje saobraćajnih gužvi i sa smanjenjem emisije štetnih gasova. Pokrenite održivost sa vidljivim performansama u svim segmentima grada, u komunalnim uslugama kroz smanjenje potrošnje energije i vode.

  • Ikona rukovanje

   Naš pristup u 5 koraka

   Mi menjamo način na koji se gradovi projektuju, grade, upravljaju i obnavljaju na sledeći način: rešenjima za neposredne izazove sa kojima su gradovi suočeni, integraciji za veću efikasnost, saradnjom koja sve to čini mogućim, inovacijama koje menjaju naš svet.

  • Pametni gradovi: Strateški fokus na upravljanje infrastrukturnim sistemima u realnom vremenu

   Ovaj dokument razmatra važnost strateškog pristupa sistemima koji rade u realnom vremenu i fleksibilnom upravljanju timovima. Time se snižavaju troškovi, optimizuju ulaganja, ublažavaju krize u vezi s radnom snagom i dobija robusniji i efikasniji grad.

   Pročitajte priču
   software industrial, man touching screen that is showcasing data drawings
  • Današnji energetski ulozi: Odgovor kompanije Schneider Electric

   Schneider Electric odgovara na današnje svetske trendove: urbanizaciju, industrijalizaciju i digitalizaciju, kroz inovativne tehnologije koje obezbeđuju energetsku efikasnost, održivost i automatizaciju.

  • Kamen temeljac Pametnog grada: Urbana efikasnost

   Pametni gradovi su zasnovani na "pametnim" sistemima. Gradovi koji uspeju da postanu „pametni“ biće oni koji poboljšaju svoje strateške sisteme kombinovanjem sistemskog pristupa i uparivanjem pristupa podacima.

   Pročitajte priču
   Default Alternative Text
  • Urbana mobilnost u Pametnim gradovima

   Pametna mobilnost — samoodrživija, pametnija, tehnički podržana infrastruktura prevoza predstavlja kamen temeljac za ostvarenje sna o Pametnim gradovima.

   Pročitajte priču
   Moving traffic in the city
  • Reference Pametnih gradova

   Otkrijte više od 250 naših projekata širom sveta!

   Pročitajte priču
   Business people looking at energy efficiency plans, field service
   Nos conseillers sont disponibles pour répondre à vos questions de 8h00 à 18h00 du lundi au vendredi toute l'année.